Thuis ProductenStoffen Drogere Machines

De Stoffen Drogere Machines 10 ~ 50m/Min 15000 × 3400 × 3600mm van de frequentiecontrole

De Stoffen Drogere Machines 10 ~ 50m/Min 15000 × 3400 × 3600mm van de frequentiecontrole

Frequency Control Fabric Dryer Machines 10 ~ 50m / Min 15000 × 3400 × 3600mm

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, china
Merknaam: Smoothly
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SL/230

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Norm die houten doos verschepen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P
Levering vermogen: 1-2 reeksen/maanden
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

textile drying equipment

,

textile industry machines

De Stoffen Drogere Machines 10 ~ 50m/Min 15000 × 3400 × 3600mm van de frequentiecontrole

 

I Hoofdlijnen


Keurt de elektrische de cilinder schroeiende machine van 1.SL/D270 industriële voeding als kinetische energie, de nieuwe hoog rendementenergy-saving staven van het materieel-siliciumcarbide als elektrische het verwarmen bron, en de Fe-Ni-Cr legeringscilinder goed als verwarmd verbrandingslichaam. De cilinder is 270mm in buitendiameter, en voorzien van vier rechte staven van het siliciumcarbide van diameter van 40mm binnenkant, en het koude eind van de cilinder en het verwarmende gebied is vrij beschermd.

2.Moreover, wordt het kenmerk van de staaf van het siliciumcarbide volledig toegepast in het onderzoek en de ontwikkeling van de producten. De halfgeleider van de staaf van het siliciumcarbide is veel hoger dan de weerstand van metaalleider, wanneer de temperatuur tussen 800 gr.C. en 1000 gr.C. toeneemt, de temperatuur hoger is, en de weerstand lager is, (waarin de technische temperatuur van de schroeiende machine bij dit gamma) is, daarom, het produceert duidelijk energy-saving effect. De hitte bronoverdracht van de staaf van het siliciumcarbide is de overdracht van de stralingshitte, en het verspillingstarief van zijn hittewaarde in de stralingsholte is minder dan 3%.

3.We maken sommige verbeteringen van het materiaal en de structuur van de cilinder overeenkomstig de overdracht van de stralingshitte van de staaf van het siliciumcarbide, en wijzigen het legeringsaandeel van ijzer, koper, nikkel en chromium. De buitenstructuur en de muurdikte van de cilinder zijn beter door nauwkeurige berekening en herhaalde tests overeenkomstig de vereisten van de hitteoverdracht, die de cilinder met eenvormige en snelle hitteoverdracht en minder hitteverlies, toelaten en ervoor zorgen dat de holte van de cilinder een verzadigde smelting voor de het verwarmen straling van de staaf van het siliciumcarbide is de het schroeien hittewaarde in het het schroeien proces volledig om te compenseren.

4.The de cilinder in een originele brandstof schroeiende machine is naakt, en die zijn werkend gezicht is slechts 20% van de cilinder, zo vrij een deel van hittewaarde in het schroeien wordt verloren. Deze machine wordt bovendien voorzien van een hitte-isolatie dooslichaam onder het zingende deel van de cilinder aan perverse hitte voor werkende gezicht van 70% het niet op de cilinder, om de temperatuur van de cilinder te houden binnen de vooraf ingestelde technologische temperatuur voor een lange termijn, en de frequente temperatuuraanpassing voor de staven van het siliciumcarbide te verminderen, duidelijk opnemend energy-saving effect.

5.The de traditionele schroeiende machine van de brandstofcilinder keurt brandende diesel als hittebron goed, en verbruikt over 30Kg van diesel elk uur, waarin 45 kubieke meters kooldioxide en andere gassen en p.m.-deeltjes van de verbrandingsschoorsteen worden uitgezonden. Terwijl het elektrische zingen andere brandstoffen niet vergt, zodat wordt de emissie van het schroeien van brandstof geëlimineerd, en de verbrandingsschoorsteen wordt weggelaten.

6.The het elektrische systeem van deze machine wordt ontworpen volgens het het schroeien principe en het kenmerk van de staaf van het siliciumcarbide, en goedkeurt de intelligente controle in het gehele proces. De daadwerkelijke machtsconsumptie van de staven van het siliciumcarbide is minder dan 70% in de vooraf ingestelde temperatuurwaaier tussen 800-1000 gr.C., zeer bewarend het energieverbruik. Het distinctieve kringsontwerp verzekert de stabiele en betrouwbare verrichting, en geschikte en veilige controle.

7.For nemend in overweging van de wederopbouw van druk en vervend ondernemingen aan de originele schroeiende machine in het ontwikkelingsproces, wordt het dooslichaam zoveel mogelijk in het leven geroepen overeenkomstig de originele brandstof schroeiende machine, met mechanische aandrijving en doek bleef de leveringsweg en slechts het schroeiende belangrijkste vervangen lichaam. De wederopbouwkosten zijn slechts één vijfde van de algemene machine, en de wederopbouw vereist slechts drie dagen, wat volledig het effect van de originele machine toont, de productiekost vermindert, de productkwaliteit, verbetert en de brandstofemissie in het schroeien elimineert, daardoor bereikend verscheidene toepassingsgevolgen.

II. belangrijke Technische Indexen:
Model en Specificatie SL/D270
Efficiënte het Werk Volledige Breedte 200--1900mm
De Snelheid 20~110m/min van de doeklevering
Cilinderspecificatie ∮270×2530
Combinatie Staven 2×2×∮40 van het Siliciumcarbide
Constante Temperatuur op Cilinderoppervlakte 900~1000℃
Geïnstalleerde Capaciteit 105 kW

III. vergelijking met Gelijkaardige Producten
Vergeleken met de conventionele schroeiende machine van de brandstofcilinder en de schroeiende machine van de brandstofbrander, wordt deze machine gekenmerkt door minder energieverbruik, hoge oppervlaktetemperatuur, klein temperatuurverschil, hoog schroeiend rang, geen milieuvervuiling en uitstekende stabiliteit, en kan de productiekost bewaren zo zoals veel drie-vijfden voor dezelfde verscheidenheid.

Hoofd economische vergelijking als volgt:

Productietechnologie Het elektrische Schroeien Cilinder het Schroeien Brander het Schroeien
Technische Temperatuur (gr.C.) 800-950 750~850 700~800
Snelheid (m/min) 20~110 40~110 20~90
Het werkefficiency (elke keer) Positief of negatief Positief of negatief Positief of negatief
Het schroeien van Rang (Rang) 4.5~5 4 4
Hittebron Commerciële Macht 0# dieselmotor Gas
Het Gebruik % van de hittewaarde 97 75 80
Energieverbruikverhouding (RMB/M) 0.012~0.025 0.06~0.07 0,05
Emissie (Uur) Niet 45 kubieke meters van kooldioxide Rook

Nota: De prijzen van elektriciteit, dieselmotor en gas in de bovengenoemde lijst zijn de nationale standaarddieprijs in Okt. 2010 wordt uitgegeven.

In normale productie van gemeenschappelijke vervende installaties, kan het doek van 50,000-60,000 meters schroeien elke dag. Als de het schroeien kostenvermindering voor elke meter RMB 0,05 is, kan de productiekost van RMB 2,500-3,000 elke dag worden bewaard, en de emissie van 450 kubieke meters van kooldioxide kan worden verminderd.

 

Breedte: 2200--2300mm.
Eigenschappen: met een harde zachte borstel of een schavende doos naast onzuiverheden, het effect van de onzuiverheidsverwijdering, stoffenvochtigheid eenvormig en stabiel drogen, rekeffect van het effect van duidelijke verscheidenheden.
Geïnstalleerde macht: 7.5 ~ 12.5KW
Productgebruik: het corduroy stof het schaven schaven, ronde borstel, het drogen de behandeling van het trommelbaksel. Zodat de deur van de gloeilamp aan de procesvereisten, terwijl het doek het schoonmaken proces krimpt.
Model en specificaties: Nominale breedte SL/230 2200mm
Productdimensies: 15000 × 3400 × 3600 (mm)
Snelheid: 10 ~ 50m/min (frequentiecontrole)
Het drogen de druk van de buisstoom: ≤ 0.2Mpa
Geïnstalleerde macht: 10 ~ 22KW
Aan natte vochtigheid: 12 ~ 18%
Dalende vochtigheidsherwinning: 4 ~ 6%
Hoofdlijnen: De machine steunt de beweging van de diverse componenten van de steun is door de verticale en horizontale vastgeboute staalstraal, eenvoudige structuur, het volledige deel van de machine gemakkelijk om onderhoud en demontage aan te passen. De machine aan de natte doos heeft een bakselwaterpijpen van de stoomkamer, respectievelijk, van de rol van isolatie en afwatering. De hoofdaandrijvingsmotor van de machine wordt gedreven door het transmissietoestel om de cilinder te roteren. Naast het drogen van stoffen, maar ook van de doek en verg de breedte van de doekdeur van het gebruik. Deze machine is uitgerust met het mechanisme van de onzuiverheidsverwijdering, verhoogt de ontruiming van van katoenen het effect doekheteroaryl.

Alles voor de gebruiker

 

Contactgegevens
CHANGZHOU WUJIN LIJIA SMOOTH TEXTLLE MACHINERY FACTORY

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten