Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1

CHANGZHOU WUJIN LIJIA SMOOTH TEXTLLE MACHINERY FACTORY

De Changzhoustad, Jiangsu-Provincie, Wujin-District, vlotte Textiel de Machinesfabriek van Li Jia is gesneden kasjmiermachine, geteerde zeildoeken, horizontale varkenshaarmachine, verticaal varkenshaar, elektrische zangers en andere producten zich specialiseert in de productie en verwerkingsbedrijven, met volledig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem. Van de de machinesfabriek van Lijia van het Wujindistrict de vlotte textieldieintegriteit, de sterkte en de kwaliteit van producten door de industrie wordt erkend. De welkom vrienden van alle gangen van het leven komen bezoeken, begeleidings en bedrijfsonderhandelingen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Vlotte textielmachine

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 800000-1000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Het districtslijia van Changzhouwujin de vlotte textielmachinesfabriek is loated in jiangsuchangzhou, de geboorteplaats van de industrie van de gemeente in jiangsuprovincie, naast de snelweg Peking-Shanghai, Shanghai-nanjing en de verwerking van snijmachines, drogende machines, horizontaal varkenshaar, verticaal varkenshaar, en het elektrische verwarmen, enz., en heeft een volledig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem. Ons bedrijf lange tijd volgens de eisen van de klant, en uitvoerige binnenlandse producten zijn geëngageerd aan de ontwikkeling van nieuwe lijn met allen aan de geloven van de gebruiker, vestigde het bedrijf de perfecte naverkoop servise, een goede die reputatie heeft, goed - door klanten wordt ontvangen.

bedrijfsdiensten

Het bedrijf na jaren van marktpraktijk, door de uitstekende technologie, goede reputatie, de uitstekende dienst, won het lof van vele klanten en lof, dringen wij op „people-oriented, technologie societe aan generale, het goed geloofsbeheer, fijn plastic merk, krijgen het meeste voordeel voor de gebruiker“ de bedrijfsfilosofie, een sterke betekenis van sociale verantwoordelijkheid heeft en het nationale merk, won het lof van de de industrieklanten, de welkome nieuwe en oude klantenvraag om samenwerking te bespreken.